Galatasaray ve Beşiktaş başkanları PFDK’ya sevk edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özbek, Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle PFDK’ye sevk edildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildiler.

PFDK açıklaması

TFF’den yapılan açıklamada; “GALATASARAY A.Ş. Kulübü Başkanı DURSUN AYDIN ÖZBEK’in 20.08.2023 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yapılan açıklamalarında yer alan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü Başkanı AHMET NUR ÇEBİ’nin 21.08.2023 tarihinde kulüp resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yer alan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar ” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü idarecisi ENGİN BALTACI’nın müsabaka sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamalar suretiyle “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar ” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı ERTUĞRUL DOĞANın 20.08.2023 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yapılan açıklamada yer alan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar ” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.” denildi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray ve Beşiktaş başkanları PFDK’ya sevk edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir