Gürpınar esnafından İYİ Parti’ye: HDP’siz AKP’yi deviremezsiniz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Gürpınar ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada bir yurttaş partililere, “Siz altılı masa değil on altılı masada kursanız AKP’yi HDP’siz deviremezsiniz” diyerek tepkisini dile getirdi.

 Van’ın Gürpınar İlçesinde İYİ Parti esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyareti sırasında bir yurttaş partililere, “Siz altılı masa değil on altılı masada kursanız AKP’yi HDP’siz deviremezsiniz” dedi.

Esnafın partililere dönüm eleştirilerini şu şekilde dile getirdi:

“Siz eğer ki bu zihniyetle devam ederseniz Türkiye’yi yönetemezsiniz. Sizlerde ırkçılık var, faşizm var, adalet yok, demokrasi yok. Türkiye’de 3’üncü büyük parti 6 milyon oy alan bir partiyi ve ona oy veren 6 milyonu terörist ilan ederseniz Türkiye’yi yönetemezsiniz maalesef.  Sizler altılı masa değil on altılı masada bir araya gelseniz de şu anki durumda AKP Türkiye’yi bitirmiştir. Şu anda Türkiye eksinin altındadır. Siz altı değil on altı partide aynı masada bir araya gelseniz HDP’siz AKP’yi deviremezsiniz. Bakın AKP’yi siz HDP’siz deviremezsiniz. Türkiye’yi huzura, refaha getirebilmeniz için bütün partilerle demokrasi anlayışında demokrasi masasında, özgürlük masasında ekonomiyi düzeltmek istiyorsanız bir olmanız gerekiyor. Eğer ki siz bu ırkçılıkla, bu zihniyetle devam ederseniz maalesef ki İYİ Parti olarak AKP’ye çalışıyorsunuz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gürpınar esnafından İYİ Parti’ye: HDP’siz AKP’yi deviremezsiniz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir