İpekyol’da Yeşil Sol heyecanı: Zulme son vermek için çalışıyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşil Sol Parti 8-0 yapmak üzerine çalışma yürüttüğü Van’da son olarak İpekyolu İlçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Halkın büyük ilgi gösterdiği seçim çalışmalarına katılan milletvekili adayları da ilgiden büyük moral aldıklarını söyledi.

Seçimlere 4 gün kala Van’da seçim çalışmalarını sürdüren Yeşil Sol Parti yüzlerce kişiyle başlattığı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adayları ve parti yöneticileri son olarak İpekyolu ilçesini ziyaret ederek, yurttaşlardan destek istedi.

İpekyol’da Yeşil Sol heyecanı: Zulme son vermek için çalışıyoruz - hdp ipekyolu secim 2

Gece gündüz demeden kentin bütün sokaklarında çalışma yürüttüklerini dile getiren Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Gülderen Varlı, köylerden, mahallelere, evlerden bireylere kadar kentte çalmadık kapı bırakmadıklarını dile getirdi. Geceli gündüzlü yaptıkları çalışmalarda halkta büyük destek aldıklarını aktaran Varlı, halkın coşkusunun kendilerine de büyük moral verdiğini kaydetti. Varlı, “21 yıldır bu ülkede iktidarın büyük bir zulmü yaşanmaktadır.  Bizler bu zulme son vermek için kentte muazzam bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

İpekyol’da Yeşil Sol heyecanı: Zulme son vermek için çalışıyoruz - WhatsApp Image 2023 05 10 at 10.17.17

HDP bütün kadrolarıyla sahada

Hakkında açılan dava nedeniyle seçimlere girmeyen HDP ise, Yeşil Sol Parti kadroları etrafında kenetlenmiş durumda. Her gün yapılan seçim çalışmalarında aktif yer alan HDP Van İl Eşbaşkanı Fikret Doğan, bir aydır kentte çalmadık kapı bırakmadıklarını dile getirdi. Van’da 600 mahalle başta olmak üzere her alanda çalışma yürüttüklerini vurguladı. Tarihi bir seçime gittiklerini ve buna göre çalışma yürüttüklerini de dile getiren Doğan, değişimin ayak seslerine halktan da büyük destek aldıklarını kaydetti.

İpekyol’da Yeşil Sol heyecanı: Zulme son vermek için çalışıyoruz - hdp ipekyolu secim 1

Halktan büyük beklenti oluştu

Seçimde yaşanacak değişim için halktan büyük bir beklenti oluştuğunu dile getiren Yeşil Sol Parti Milletvekili adayı Taylan Ertaş ise,  halkın beklentilerine cevap vermek için büyük bir çalışma seferberliği başlattıklarını dile getirdi. Gençlerden kadınlara kadar yurttaşlardan büyük destek aldıklarını da aktaran Ertaş, 14 Mayıs’ta yeni bir heyecanla uyanacaklarını dile getirdi.

İpekyol’da Yeşil Sol heyecanı: Zulme son vermek için çalışıyoruz - hdp ipekyolu secim 3

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İpekyol’da Yeşil Sol heyecanı: Zulme son vermek için çalışıyoruz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir