Mansur Yavaş’tan adaylığı konusunda flaş açıklama

featured
Foto: Ankara Büyükşehir Belediyesi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkentte düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde konuşan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu

Başkent Ankara’da 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile bir tören gerçekleştirildi. Törende konuşan Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrardan aday olduğunu açıkladı.

“Yaklaşık 4,5 yıldır bu kenti yönetiyoruz” diyerek sözlerine başlayan Yavaş, “ Söz verdiğimiz gibi rozetsiz başkanlık yapıyoruz. Bu süreçte eski yönetim anlayışını tamamen değiştirdik. 4 bine yakın ihaleyi canlı olarak yayınladık. Bu Türkiye’de bu bir ilktir ve bunların hepsi YouTube’da sonsuza dek izlenebilecektir.”

Belediye gerilerlinin azalmasına rağmen hizmetlerini aksatmadıklarını savunan Yavaş, “Bu 4,5 yılda, Belediyenin gelirleri azalmasına rağmen hiçbir faaliyetimizi aksatmadan yerine getirdik. Bugün burada olduğu gibi, insanların temiz hava alacakları, aileleriyle birlikte zaman geçirecekleri yeşil alanların sayısını artırıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yavaş, konuşmasının sonunda belediye başkanlığına yeniden aday olduğunu şu sözlerle duyurdu: “Size güveniyorum, nasip olursa herkesin belediye başkanı olmaya devam etmek istiyorum. Bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de bir devlet adamına yakışır şekilde rozetsiz başkanlık yapmaya devam edeceğim. Bizim siyasi tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok. Ankara’da 25 yıl yaşanan travmayı tekrar yaşatma hakkımız yok. İnşallah seçime girip bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum.“

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mansur Yavaş’tan adaylığı konusunda flaş açıklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir