‘Örgüt üyesi’ iddiasındaki isimlerin mal varlıklarına el konuldu: Van’dan isimler var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 “Örgüt üyesi” olduğu iddia edilen bazı kişilerin malvarlığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından imzalanan Malvarlığının Dondurulması Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

“Örgüt üyesi” olduğu iddia edilen isimlerin mal varlıkları donduruldu. Listede Van’dan da isimlerin olması dikkat çekti. 9 Mayıs 2023 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan karar kapsamında terör örgütüne üye bazı isimlerin mal varlıkları donduruldu.

Aralarında; El Kaide ve DEAŞ mensubu olan bazı kişilerin malvarlığı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından imzalanan Malvarlığının Dondurulması Kararı (Karar Sayısı: 2023/2), 9 Mayıs 2023 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Yayımlanan karar kapsamında bazı kişilerin mal varlıkları 6415 sayılı Kanunun 7’nci maddesinin 3’üncü fıkrası uyarınca aynı Kanun’un 3’üncü ve 4’üncü maddesi kapsamına giren fiilleri gerçekleştirdikleri hususunda makul sebeplerin varlığına istinaden donduruldu.

Söz konusu karar her iki bakanın da imzası ile yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yayımlanan Karar kapsamında; Van  doğumlu Amer Onay ve Ensari Ersoy isimli kişilerin de yer aldığı 8 kişinin malvarlığının dondurulması kararı alındı.

Mal varlığı dondurulan isimler şu şekilde:

‘Örgüt üyesi’ iddiasındaki isimlerin mal varlıklarına el konuldu: Van’dan isimler var! - isimler mallarina el konula

Serhat News

Tepki Ver | _zg_n1
0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Örgüt üyesi’ iddiasındaki isimlerin mal varlıklarına el konuldu: Van’dan isimler var!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir