Pazarcık’ta fırtına sonrası 3 kişi yaşamını yitirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazarcık ilçesinde iki gün önce meydana gelen fırtına ve hortumdan dolayı ağır yaralanan biri çocuk iki kişi daha yaşamını yitirdi. 

Maraş’ta depremin merkez üssü olan ve büyük bir yıkımın olduğu Pazarcık ilçesinde 20 Nisan’da meydana gelen fırtına ve hortum, ilçedeki çadır kentleri yerle bir etmiş, ağır hasarlı binaların da çatılarını uçurmuştu. Fırtına ve hortum sonrasında yaşanan can kayıpları arttı. 20 Nisan günü 20 yaşındaki Nesimi Çağman yaşamını yitirirken, 150’ye yakın kişi yaralanmıştı.

Ağır yaralı kadın yaşamını yitirdi

Cengiz Topel Mahallesi’nde konteynırda kalan Selver Mengütay (79) da fırtınanın etkisiyle uçan konteynır ile birlikte metrelerce uzağa savruldu. Konteynırın içinde kalan Selver, ardından Kahramanmareş Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Selver’in yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Bir çocuk yaşamını yitirdi

Öte yandan Memiş Özdal Mahallesi (Konutlar) da çadırda kalan ismini öğrenilemeyen bir buçuk yaşındaki bir çocuğun da üstüne kaynar su dökülmesinden dolayı yaşamını yitirdiği öğrenildi. (Jinnews)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Pazarcık’ta fırtına sonrası 3 kişi yaşamını yitirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir