Saadet Partisi: Gelin bu şehri birlikte yönetelim

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları bu hafta “Şehir İttifakı!” noktasını yeniden ele alarak, “Van için kurmuş olduğumuz Şehir İttifakı’na Van için dertlenen herkesi ve her kesimi davet ediyoruz gelin bu şehri birlikte yönetelim” dedi.

Saadet ve Gelecek Partisi Van İl Başkanlıkları bu hafta “Şehir İttifakı!” noktasını yeniden ele aldı. Saadet Partisi ve Gelecek Partisi Van İl Başkanları Özay İlhan ve Abdulhekim Karabıyık tarafından yayımlanan açıklamada, Van‘ın kaderini derinden etkileyecek önemli bir tarihe doğru ilerledikleri kaydedildi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimde Van halkının desteği ve oylarıyla Van’ın kaderinin değişeceği kaydedilen açıklamada, bugüne kadar unutulan, ihmal edilen Van’ın önünün açılacağı ve geleceğini hep birlikte inşa etmeye başlayacaklarının altını çizdi.

Saadet Partisi: Gelin bu şehri birlikte yönetelim - saadet ve gelecek partisi 2

Kurdukları ‘Şehir İttifakı’ partileri olarak halisane duygularla çalışmalarına devam ettikleri kaydedilen açıklamada şunlar kaydedildi:

“Çalışmalarımızda halkımızdan gördüğümüz sevgi, ilgi ve samimiyet, bir yandan sorumluluğumuzu artırırken, bir yandan da heyecan ve moralimizi yükseltmektedir. Kıymetli Hemşerilerimiz, şehrimizin problemlerini çözmekten, şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmekten başka bir niyetimiz ve hesabımız yoktur. Çünkü biz; Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için şehir ittifakını kurduk!

Birilerine kaybettirmek için değil, herkese kazandırmak için birlikte hareket etmeye karar verdik! Biz, Van seçmeninin oylarından önce, güvenine, sevgisine ve iltifatına talibiz. Bizler Şehir İttifakını kurarken parti ayrımı yapmadan Van’ı dert edinen toplumun tüm kesimlerini davet ettik. ‘Van, hepimizindir’ dedik.  ‘Van’ı, hep birlikte yönetmeliyiz’ dedik.

Bunun için parti ve ideoloji ayrımı yapmadan, Van’da Şehir İttifakını oluşturduk.

Halkımızın tamamıyla görüşerek, dertlerini dinleyerek, fikirlerini alarak, projelerimizi hazırlıyoruz. Tek derdimiz uzun yıllardır belediye başkanları ve belediye meclisleri olmadan yönetilen bilerek ve isteyerek borç batağına saplanan şehrimizin hiçbir problemini çözüm üretemeyen yönetim anlayışını son vermektir.

Bizim bu çabalarımızı, Van kamuoyu görüyor ve takdir ediyor, Allah hepsinden razı olsun.

Aynı inanç, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğimizden kimsenin endişesi olmasın! Bizlere güvenin ve desteğinizi esirgemeyin! Van için kurmuş olduğumuz Şehir İttifakı’na Van için dertlenen herkesi ve her kesimi davet ediyoruz gelin bu şehri birlikte yönetelim. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi: Gelin bu şehri birlikte yönetelim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir