Saadet Partisi: Vanspor kentin 91 yıllık tek markasıdır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Vanspor’un önümüzdeki günlerde düzenlenmesi beklenen kongresine ilişkin yaptığı açıklamada, herkesi Vanspor’a destek vermeye çağırarak, “Vanspor kentin 31 yıllık tek markasıdır” dedi.

Kent gündemine ilişkin her hafta basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi İl Başkanı Özay İlhan bu haftaki gündemini 20 Temmuz’da kongreye gitmesi beklenen Vanspor’a ayırdı.

‘Sadece bir futbol kulübü değildir’

İl binasında düzenlenen toplantıda konuşan İlhan, Van’ın 91 yıllık spor kulübü olan Vanspor’un sadece bir futbol takımı olmadığını ifade ederek, “Vanspor, Van’ımızın ekonomik, sosyal markası ve değeridir. Vanspor her maçı festival havasına dönen, kimi zaman üzen kimi zaman sevindiren Van’ın 91 yıldır değerini koruyan tek markasıdır” şeklinde konuştu.

‘Gelişmeler bizleri endişelendiriyor’

Konuşmasında, son yıllarda takımda yaşanan olumsuz gelişmelere dikkat çeken İlhan sözlerini şöyle sürdürdü: “Vanspor’da son yıllarda yaşanan olumsuz gelişmeler istikrarsız durum Vanspor’a gönül veren taraftarları, kentimizdeki tüm kesimleri bizleri endişelendirmiştir. Vanspor camiasında bundan sonra nelerin yaşanacağı hakkında kimse bilgi sahibi değil. 

‘Şeffaf ve güvenilir bilgi verilsin’

Doğru, güvenilir bilgilerin zamanında paylaşılmadığı ortamlarda dedikodu ve fısıltı haberleri gerçeklerin yerine geçer. Vanspor camiası, taraftarlarımız ve bu güzel şehri seven insanlarımız 20 Temmuz günü yapılacak kongre öncesi Vanspor’da yaşanan gelişmelerin şeffaf şekilde açıklanarak soru işaretlerinin ortadan kaldırılmasını beklemektedir.”

Konuşmasında ayrıca, istifa eden ve göreve devam eden Vanspor yöneticilerine bir dizi soru yönelten İlhan şunları belirtti:

1-Vanspor 2021-2022 futbol sezonun da Vanspor’un gelir gider bütçesi ne kadardır?

2-Futbolcu, teknik görevliler ve idari görevlilere ne kadar para harcandığı açıklanmalıdır?

3-Yöneticilerden Vanspor’a kim ne kadar maddi katkıda bulun muştur?

4-Vanspor yönetimi kimlerden oluşuyordu, kimler istifa etti, kimler görevine hangi sıfat ve yetkilerle devam etmektedir?

5-Yeni yönetim tarafından çeşitli transferler yapıldı. Anlaşma yapılan kişilerle nasıl bir sözleşme yapıldı? Ödemeler hangi bütçeden nasıl yapılacak?

6-Sözleşme imzalayan mevcut yöneticiler kongrede yönetime talipli olacaklar mı? Yoksa yeni yönetimde görev almayı mı bekliyorlar?

7-Vanspor’da sportif ve idari kararlar nasıl ve kimler tarafından alınmaktadır?

8-Vanspor’da başkanlık, yöneticilik yapmış kişilerin bilgi birikimlerimden yararlanılmıyor mu?

Vanspor başkanlığına talipli olan var mı?

‘Herkes destek versin’

Son olarak Vanspor’a destek verilmesini isteyen İlhan, “Bu bağlamda yönetime talip olan, imkanı olan tüm Vanspor sevdalılarını elini taşın altına koymaya, takıma sahip çıkmaya ve gerekli desteği vermeye davet ediyoruz” diye kaydetti.

Serhat News

(lg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi: Vanspor kentin 91 yıllık tek markasıdır

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir