Sokak ortasında kadına şiddet: Fail gece saatlerinde gözaltına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’ta bir kadını döverek bayıltıp aracına sürükleyen erkek, olayı cep telefonlarıyla kaydeden mahalleliyi tehdit etti. Şüpheli gece saatlerinde yakalandı.

İstanbul Esenyurt’ta bir kadına şiddet uygulayarak bayıltan erkek, kendisini görüntüleyen mahalleliyi de tehdit etti. AA’nın aktardığına göre, Piri Reis Mahallesi’nde bir kişi döverek bayılttığı kadını yerde sürükleyerek minibüse bindirdi. Bu sırada evlerinin balkonundan olayı görüntüleyen ve duruma tepki gösteren vatandaşları da tehdit eden şüpheli, kadını araca bindirdikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, şüphelinin baygın haldeki kadını yerde sürükleyerek, araca bindirmeye çalışması yer alıyor.

Görüntülerde şüpheli, olaya tepki gösterip çekim yapan vatandaşlara “Yarın sabah sizin için geleceğim.” diyerek tehdit ve hakaret ediyor.

Sokak ortasında kadına şiddet: Fail gece saatlerinde gözaltına alındı - kadina siddet1

Vali Gül duyurdu: Yakalandı

İstanbul Valisi Davut Gül, olayın faili erkeğin yakalandığını duyurdu. Vali Gül Twitter’dan yaptığı açıklamada “Esenyurt ilçemizde, sokak ortasında şiddet uygulayıp tehditler savuran kişi polislerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Hak ettiği cezayı alacağından emin olabilirsiniz…” ifadelerini kullandı. 

Bakanlık: Davaya müdahil olacağız 

Olayla ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan da bir açıklama geldi. Failin gözaltında olduğunu hatırlatılan bakanlık açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: “Bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan, İstanbul Esenyurt’ta sokak ortasında bir şahsın, kadına yönelik şiddet uyguladığı görüntülere ilişkin olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

Kadına yönelik şiddet olayına ilişkin olarak emniyet birimleri ile derhal temasa geçilmiş, yapılan araştırmalar neticesinde şiddet faili şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Bakanlığımız savcılık soruşturmasına müdahil olup, olayla ilgili hukuki süreç titizlikle takip edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sokak ortasında kadına şiddet: Fail gece saatlerinde gözaltına alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    25 Eylül 2023, 09:56

    […] Bahar Y. ve 3 çocuğu kesici aletle eve kilitleyerek işkence uygulayan Turgut Y., emniyetteki ifade işlemleri ardından serbest […]

    Cevapla