Van DEVA yeni yönetimini belirledi: Daha güçlü bir başlangıç

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deva Partisi Van İl Başkanlığı yeni kadrolarıyla birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada konuşan ve yeniden İl Başkanı olarak seçilen Erkan İrven, azimli kadrolarıyla yeniden daha güçlü bir başlangıç yapacaklarının altını çizdi

Deva Partisi Van İl Başkanlığı’nın yeni yönetimleri belirlendi. Deva Partisi Van Başkanlığına yeniden seçilen Erkan İrven tarafından yapılan basın toplantısında, Genel Merkez tarafından il başkanlığına atandığı kaydedildi. İrven, oluşturulan yeni il yönetimiyle, Van’da dürüst siyaseti ilke edinmiş, özgürlükçü ve demokrat siyasi anlayışla kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan hizmet sunacaklarının altını çizdi. Van’ın, Vanlının hak ve hukukunu koruyacaklarının altını çizen İrven, bundan hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

Van DEVA yeni yönetimini belirledi: Daha güçlü bir başlangıç - WhatsApp Image 2023 10 28 at 15.32.47

‘Azimli kadroyla yeniden daha güçlü’

Bundan sonra halktan kopuk olmadan, Van’ın üstüne karabasan gibi çöken tüm demokrasi dışı gölgeleri bertaraf edeceklerini ifade eden İrven, azimli kadrolarıyla yeniden daha güçlü bir başlangıç yapacaklarının altını çizdi.

İrven 2 ay gibi kısa sürede Van İl Teşkilatlarını titizlikle oluşturduklarına dikkat çekerek, 3 büyük ilçeye şu isimlerin atandığını belirtti:

* İPEKYOLU’na Eray Bilgisel

* ERCİŞ’e Şahin İsmail Macit

* EDREMİT’e ise Muharrem Üçgül”

Van DEVA yeni yönetimini belirledi: Daha güçlü bir başlangıç - WhatsApp Image 2023 10 28 at 15.33.19

Teşkilatları oluşturulurken, ilk defa siyasete girecek kişilere ağrılık verdiklerini aktaran İrven sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şehrinizin demografik yapısı, ve Kadın kotasına özen gösterdik.  Başlayan ve devam eden çalışmalarımızla Van’ımızın gerçek sorunlarını tespit edip sahici çözüm önerilerimizi ortaya koyacağız. Kavgacı ayrıştırıcı bir siyaset değil, birleştirici ve barışçı bir siyaset ortaya koyacağız. Tamamen yerel bir siyaset tarzı benimseyeceğiz. Tüm bu çalışmalarımızı yaparken öncelikle iletişim halinde olacağımız odaklanma noktası, Vanlı hemşerilerimiz olacak. Vatandaşımızı dinleyeceğiz. Vatandaşın öneri ve taleplerini dikkate alacağız.  Basınımızı dikkatle izleyeceğiz. Şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel dinamikleriyle samimi diyalog halinde olacağız. Sivil Toplum Örgütlerimizle, Meslek Birlikleriyle sürekli temas halinde olacağız.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van DEVA yeni yönetimini belirledi: Daha güçlü bir başlangıç

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir