Van İl İstihdam Kurulu Toplandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 3.Toplantısı yapıldı. Toplantıda toplumsal cinsiyet eşitliği ve genç istihdamı hakkında kurula sunum yapıldı.

Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya kurum amirleri ile ilgili birimler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, Van’da istihdamın arttırılmasına yönelik çalışmalarından dolayı İŞKUR ve paydaş kuruluşlara ve istihdamda emeği geçenlere  teşekkür etti. Toplantı daha sonra Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Ali Aslan tarafından 2022 Yılının 2.Çeyreğine kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kurul bilgilendirildi.

Kararlar tartışıldı

Eğitim Planına istinaden yapılan faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda, İstihdam istatistikleri ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında İş ve Meslek Danışmanı Ali Çınar kurula sunum yaptı. Son olarak Van Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Nesim Eren toplumsal cinsiyet eşitliği ve genç istihdamı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantının son bölümünde ise Engelli ve eski hükümlülere yönelik projelerin görüşülerek kurulun onayına sunulması gerçekleştirildi.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van İl İstihdam Kurulu Toplandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir