Van Spor’dan tepki çeken etkinlik: Halkın parasıyla oturma gecesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekonomi krizle boğuşan ve kombine biletleri satarak destek almaya çalışan Van Spor yönetimi Erzurum’da kurduğu lüks oturma gecesi tepki topladı.

Siyasi açıklamalardan dolayı iş çevrelerin ve Vanlıların desteğini kaybeden Van Spor yine tartışmalara konu olan bir uygulamaya imza attı. Sürekli mali sorunlarla gündeme gelen ve son olarak kombine biletleri satarak bütçe oluşturmaya çalışan Van Spor yönetimi aldığı paralarla Erzurum’da sazlı sözlü bir oturma gecesi gerçekleştirdi. Geceyle ilgili fotoğrafların paylaşımlarından sonra tepkilerde artmaya başladı.

Van Spor’dan tepki çeken etkinlik: Halkın parasıyla oturma gecesi! - van spor eglence 3

Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan spor yorumcusu gazeteci İlhan Siyahtaş, uygulamaya tepki göstererek,  “Yazmasam vicdanım kurur. Hem iki göz ile ağla destek olun deyin, hem de toplanan paralar ile keyif çatın güzel iş valla. Duygu sömürüsü yaparak milletten statta olmayan kombine koltuk satışı yapın, sonra o paralar ile Erzurum’da oturma gecesi yapın. Muazzam bir başarı. (Kriter olmasa da, Birde hazırlık maçlarının tümünde yenilgi yaşanmış.)Güzel memleketimin takımı kimlerin elindesin.

(Ha şimdi birçok nemalanan insan yorum yapacak hain diyecek ama olsun doğrular, doğrular, doğrular” dedi.

Van Spor’dan tepki çeken etkinlik: Halkın parasıyla oturma gecesi! - van spor eglence 2

Serhat News

Tepki Ver | sinirli1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Spor’dan tepki çeken etkinlik: Halkın parasıyla oturma gecesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir