Van’da yeni bir fuar renkli görüntülerle açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yıllarda özellikle fuar anlamında ülke genelinde kendinden söz ettiren Van, önemli firmaların katılımıyla yeni bir fuara kapılarını açtı.

Van’da son olarak İnşaat, Yapı, Dekorasyon, Tedarik ve Emlak Fuarı da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde start alan fuar Türkiye’nin farklı illerinden firmalar, İpekyolu Expo A.Ş. tarafından organize edilen fuarda bir araya gelerek, stantlarını ziyaret eden misafirleri ağırlamaya başladı. 4 gün boyunca sürecek olan fuarın, yapı, inşaat, dekorasyon ve emlak sektöründe öne çıkan üretici ve tedarikçilerinin buluşma noktası olması hedefleniyor. Türkiye’nin farklı illerinden gelen 70 firma ve 120 marka Van İnşaat Fuarı’nda buluştu. Öte yandan farklı sektörlerden yatırımcı ve tüketicileri bir araya getirecek olan fuarda Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, TMMOB Van İnşaat Mühendisleri Odası Van Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Van Şubesi desteğiyle de ‘Mimarlık, İnşaat ve Çevre Zirvesi’ adıyla önemli bir de zirve gerçekleştirilmiş olacak.

Bölgede yapılan 2’inci fuar

Fuar açılışında konuşan Anatolia Grup Organizasyon yetkilisi Özgür Can Çelik, fuarın önemine değinerek sözlerine başladı. Çelik, bölgede yapılan 2’inci fuarın olduğunu belirterek, “Van’da yılda ortalama 10 fuar kapasitesine ulaştık. Bu ciddi bir oran fakat İnşaat Fuarı’mızın bu fuarlar arasında farklı ve özel bir yeri var. Türkiye’de şu anda 10’uncusu yapılan 2. İnşaat Fuarımız. Bu Van için çok önemli durum. Ayrıca Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde bu sene sadece bir İnşaat Fuarı yapıldı bizim fuarımızın haricinde. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 2’inci kez yapılan fuar. Bizim haricimizde Diyarbakır’da bu fuar yapıldı. Onun haricinde Gaziantep, Şanlıurfa ve diğer şehirlerimiz dahil bölgede 2’inci kez İnşaat Fuarı yapılıyor ve bunu yapan Van. Bunun haklı gururunu da yaşıyoruz. Fuarımızda 70 firma, 120 marka yer almakta” dedi.

4 gün açık olacak fuarla ilgili detaylar görüntülü haberimizde

Serhat News

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da yeni bir fuar renkli görüntülerle açıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir