Van’da zamlanan çayın keyfi kaçtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da çayın keyfi kaçtı. Geçtiğimiz günlerde yaş çay ücretlerine gelen zammın ardından Van’daki kahve ve kıraathanelerde de çay fiyatları yükseldi. 

Vanlıların vazgeçilmezi olan çayın keyfi kaçtı. En son Temmuz ayında yapılan zamla birlikte 5 liraya yükseltilen çay ücretlerine bir zam daha geldi. İşte bir bardak çayın maliyeti…

Geçtiğimiz günlerde yaş çay fiyatlarına yapılan zam Van’daki çay fiyatlarına da yansıdı. Girdi maliyetlerindeki artışlar gerekçesiyle bazı kentteki kahvehane ve kıraathanelerde çay fiyatlarına zam yapıldığı öğrenildi.

Temmuz ayında 4 liradan satılan bir bardak çay 5 TL’ye yükseltilmişti. Gelen son zamla birlikte bir bardak çayın maliyeti 7 TL oldu. Van’ın en işlek sokaklarından biri olan Taraftar Sokaktaki kahvehanelerde 5 liradan satılan bir bardak çay, oralet, kuşburnu gibi içeceklerin fiyatı 7 TL’ye yükselirken kentteki diğer kahvehanelerde henüz bir zam yapılmadı.

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre, bir zam beklentisi olduğu ancak resmi bir fiyat artışının yapılmadığı belirtildi. Buna rağmen bazı esnafların çaya zam yaptığı öne sürüldü. Zamma ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. (VanOlay)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da zamlanan çayın keyfi kaçtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir