Van’dan Belediye Başkan adayı olan Ürüm: Van Spor’dan açıklama bekliyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan iş İnsanı Veysel Ürüm, şehir Stadyumu ile ilgili yaşanan isim tartışmalarıyla ilgili kulüpten açıklama beklediğini söyledi.

İş İnsanı Veysel Ürüm, AKP’den Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla ilgili gazetecilerle bir araya geldi. Belediye başkanlığına seçilmesi durumunda yapacakları çalışmaları anlatan Ürün, seçilmesi durumunda, kentin bütün sorunlarına çözüm getirecek projeler hazırladığını kaydetti. Göreve gelmesi durumunda ayrım yapmadan kentte hizmet yapacağı iddiasında da bulunan Ürüm, hazırladığı projelerden bazı kesitleri açıkladı.

Açıklamalardan sonra gazetecilerin Van Spor ile yapılan sponsorluk sözleşmesinin feshedilmesi ve Van Şehir Stadyumuna Veysel Ürüm isminin verilmeye çalışılması üzerine yaşanan tartışmalar ilgili soruları yanıtladı. Ürün, yaşanan tartışmaların tarafı olmadığına dikkat çekerek, süreçle ilgili Van Spor yönetiminde açıklama beklediğini dile getirdi:

Ürüm sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Ne benim nede Vefa Grubun asla böyle bir talebi olmadı. Bu talep direk Van Spor yönetiminde geldi. Onlarda yaşanan ekonomik krizle ilgili bir bütçe uluşturmak için bu girişimi yaptılar. Ancak içinde olmadığımız bir konuda tartışmaların içine çekildik. İşin doğrusu bu konuda yönetimden açıklama bekliyordum. Ancak herhangi bir açıklama yapılmadı. Bizde daha sonra sponsorluk sözleşmesini feshettik. Ancak Van Spor’a verdiğimiz destek devam ediyor ve edecektir. Diğer konuyla ilgili yönetimden halen açıklama bekliyorum.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’dan Belediye Başkan adayı olan Ürüm: Van Spor’dan açıklama bekliyorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir