VANFED Ferit Melen Havalimanı’ndaki uçak yetersizliğine tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Dernekler Federasyon başkanı Fatih Yağız, Sefer sayılarının azlığı ve bilet fiyatlarındaki artışla son zamanlarda sık sık gündeme gelen Van Ferit Melen Havalimanı’ndaki uçak yetersizliğine ilişkin açıklamada bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, Van Ferit Melen Havalimanı’nda her ne kadar iç hatlarda yüzde 23, uçak trafiğinde ise yüzde 32 artışla birlikte hâlâ devam eden uçuş sorunu için Van Dernekler Federasyon başkanı Fatih Yağız sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak konunun takipçisi olduklarını belitti.

Başkan Yağız, “Van’ da uçak seferlerinin yetersiz olması, biletlerin pahalı ve astronomik rakamlara çıkması bu sorun ile ilgili  Başkan vekilimiz Av Uğur Şeker ulaştırma bakanıyla temas halindedir, inşallah en kısa zamanda kurumlarımızla birlikte bakan beyle görüşerek bu işi çözüme kavuşturacağız diye umut ediyorum. Aksi taktirde tarihi ve kadim şehrimize başta turizme olmak üzere büyük zarlar vermekle birlikte, Vanlıların batıda kendi memleketlerine gidip tarıma hayvancılığa katkı yapmalarının ününe büyük bir set olmaya devam edecektir.. Buda hiç kimsenin hayrına olmaz” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VANFED Ferit Melen Havalimanı’ndaki uçak yetersizliğine tepki

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir