Vanspor yine destek görmedi: Yardım gecesinde salon boş kaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vanspor için düzenlenen destek gecesi hayal kırıklığıyla sonuçlandı. Tanıtım ve çağrılara rağmen salon boş kaldı.

Vanspor Futbol Kulübü, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zorlu bir mücadele verirken, maddi destek için düzenlenen destek gecesi hayal kırıklığı yarattı. AKP’li yöneticilerin başa gelmesinden sonra Van halkının desteğini çektiği Vanspor için Edremit Uygulama Oteli’nde yardım gecesi düzenlendi. Yerel site ve TV’lerde canlı olarak verilen gecede salon boş kaldı. Vanspor sık sık siyasi tartışmalarla gündeme gelirken, yöneticilerin büyük bölümü ise geçtiğimiz aylarda istifa etmişti.

Kıyak’ın taraftarlara, ‘Terörist, vatan haini’ sözleri tepki toplamıştı

Daha önce kentte bir televizyon kanalına katılan Vanspor Başkanı Ferhat Kıyak, taraftar grubunu hedef göstererek, taraftar grubu üyelerini “terörist, vatan haini” olarak lanse etmişti.
Sunucunun Gölkentliler taraftar grubuyla yaşanan gerginliğin nedeniyle ilgili yönelttiği soruya sinirlenen Kıyak, taraftar grubunun kendisine saygı göstermediğini belirterek, “Her şeyden önce herkes haddini bilecek. Ferhat Kıyak bu şehrin kulübünün başkanıdır. Yol arkadaşlarıyla birlikte çoluk çocuğunun rızkını getirerek buraya yatırıyor. Yeri geldiğinde dilencilik yapıyor. Yeri geldiğinde aç kalan bir yönetim ve kulüp var,” diyerek tepki göstermişti.

Hesap sormaya, vatan haini cevabı

Gölkentliler taraftar grubunun başında bulunan kişinin arkadaşlarına saygı beklediği gibi kendisine de saygı gösterilmesini isteyen Kıyak, şu sözleri kullanmıştı: “Biliyorsunuz biz kongre yaptıktan sonra maliyetlerden dolayı transfer sürecini gizli tutuyorduk. Bu dönemde çıktı bize sabrımızı zorlamayın mahiyetinde açıklamalarda bulundu. Kardeşim sen kimsin? Senin etin ne budun ne? O sırada taraftar grubu başkanı beni arayarak kulübe geldi. Yanına adını bile zikretmek istemediğim edepsiz, ahlaksız bir tane vatan haini diyeceğim bir PKK’li yanında. Almış yanına gelmiş. Bana, ‘Alagöz’den ne aldın’ gibi cümleler kuruyor. Benden hesap soruyor. Sen kimsin ki ben sana hesap vereyim. Senin bayram harçlığını veren benim. Senin dürüm paranı veren benim. Sen kimsin hesap soracaksın?”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor yine destek görmedi: Yardım gecesinde salon boş kaldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir