Vanspor’da istifa depremi sürüyor: Şehnaz Nigar Çelik’de istifa etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vanspor’da arka arkaya istifalar yaşanıyor. Vanspor Kulüp Başkanı Mehmet Avcı’nın istifasından sonra Vanspor Kadın Futbol Takımı Yöneticisi Şehnaz Nigar Çelik’te görevinden istifa etti.

Vanspor Kulüp Başkanı Mehmet Avcı dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Van Valisi Dr. Ozan Balcı ile dün bir görüşme gerçekleştirdiğini, Vali Balcı’nın dile getirdiği beklenti ve öneriler neticesinde şahsımın başkanlığında yürütülecek çalışmalarda ortak paydada olunmadığına kanaat getirdiğini ve bundan dolayı görevini bıraktığını açıklamıştı.

Hayalli yarıda kaldı

Geçtiğimiz günlerde Vanspor’la anlaşan Teknik Direktör Ercüment Coşkundere de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Avcı’nın görevi bırakması nedeniyle anlaşmasını sonlandırdığını belirtmişti. Avcı’nın istifasından sonra başkanlık görevine eski AKP İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan getirilmesi ise sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Avcı’nın ardından bir istifada Vanspor Kadın Futbol Takımı yöneticisi Şehnaz Nigar Çelik’ten geldi. Avcı’yla birlikte takımdaki yöneticilik görevine gelen Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini belirterek, “Vanspora güzel bir hayalle geldim amacım kadın futbolculara umut olmaktı ve sözümüz vardı. Bu desteği ve vizyonu Başkanımla belirlemiştik, ancak …. Çok söyleyecek sözüm var, sadece çok üzgünüm. Vanspor kadın futbol takımı yöneticiliğinden üzülerek istifa ediyorum,” ifadelerine yer verdi.

‘Umudu inşa etmek kolay değildir’


Çelik, Avcı’nın istifasına ilişkin ise “Her şeyi inşa edebilirsiniz, kolaydır… ama umudu inşa etmek kolay değildir. Başkanım sen şehirde “umudu” inşa ettin. Zor zamanda kulübü ayağa kaldırdın. Dürüst ve samimi çalışmalarına şahidim. Ama adam harcama konusunda şehrimizin başarısını da iyi biliyorum. Yanındayız,” paylaşımında bulunmuş birlik mesajı vermişti.
Sosyal medya gündemi oldu

Sosyal medyada Avcı’yla ilgili çok sayıda destek paylaşımı da yapılmıştı. Yapılan paylaşımlar arasında Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ve Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa eden Dr. Sabahattin Çelik’te bulunuyor.

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vanspor’da istifa depremi sürüyor: Şehnaz Nigar Çelik’de istifa etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir