VASKİ’den tehdit gibi mesaj: Suç duyurusunda bulunacağız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

VASKİ Van halkına tehdit gibi bir mesaj göndererek, kaçak su kullanımı yapan, su sayacı olmayan ve abonesiz olan vatandaşların su hatlarını iptal etmemesi halinde cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Daha önce on binlerce yurttaşı borçlarından dolayı icraya vererek gündeme gelen Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) bu kez de Van halkına tehdit gibi bir mesaj gönderdi. Mesajda kaçak su kullanımı yapan, su sayacı olmayan ve abonesiz olan vatandaşların su hatlarını iptal etmemesi halinde suç duyurusunda bulunulacağı kaydedilerek, yurttaşlar tehdit edildi.

VASKİ tarafından Van halkına atılan mesajda şunlar kaydedildi:

“İçme suyunun kaçak veya amacı dışında sulama için kullanılması bazı yerleşim yerlerinde su kesintisine, suyun yetersiz kalmasına ve vatandaşların mağduriyetine sebep olmaktadır. 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu ile kaçak su kullanımı yapan, su sayacı olmayan ve abonesiz olan vatandaşların ivedi bir şekilde kaçak su hatlarını iptal etmeleri ve su sayacı olmayan abonelerin de müdürlüğümüze gelerek su sayacı müracaatı yapmaları gerekmektedir. Aksi taktirde cezai işlemler uygulanarak savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
VASKİ’den tehdit gibi mesaj: Suç duyurusunda bulunacağız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Avatar
    21 Haziran 2023, 21:22

    Bizim depremden önce bir yerimiz vardı evin borcu yoktu nasıl olduysa bize borç faiziyle beraber 4 bin tl odettiler. Allah kabul etmesin bizim bir komşu vardı suya Allah’ın suyu derdi. Tehdit yerine çözüm üretin halk zaten fakir

    Cevapla
  2. Avatar

    Eski kedi kavşağı tünel altından boşa giden sular.dunya kadar şu anda boşa akan iptal edilemeyen sular var vaski önce kendi elemanını uyarsın vaski müdürü kaçak kullanmiyorsa adam değilim.

    Cevapla