Ayhan Bilgen’den, İpekyolu Belediye Başkan Adayına destek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SES Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen, geçtiğimiz günlerde parti olarak bağımsız adayları destekleme kararı aldığını açıklamıştı. Bu karar kapsamında Bilgen, bugün yaptığı açıklamayla Van’da İpekyolu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Muammer Takıs’ı destekleyecğini açıkladı.

HDP Eski Milletvekili ve Kars Eski Belediye Eş Başkanı Bilgen, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, “Hiçbir siyasi aidiyet geçmişi, etnik köken, inanç, yaşama biçimi ayrımı yapmaksızın bağımsız adaylardan özellikle şeffaflık hesap veren belediye ve kamu yararı gözeten toplumcu, siyaseti önemseyen adayları destekleyeceğiz,” açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklamanın üzerinde Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde destekleyecekleri bağımsız adayları açıklayan Bilgen, bugün yaptığı açıklamada Batman’da İş Kadını Muazzez Baktaş’ı, Muş’da Avukat Muhammed Gürkan Çermi’yi ve Van İpekyolu’nda Muammer Takıs’ı destekleyeceğini açıkladı.

Erzincan İliç’de yaşanan maden faciası başta olmak üzere, Türkiye’de birçok rant odaklı sorundan kaynaklı yaşanan facianın ardından sorunluların hesap vermediğine değinen Bilgen, böylesi bir süreçte özellikle yerel seçimlerin bir fırsata çevrilmesi gerektiği belirtti.

Bilgen, “Partiler arasındaki kayıkçı kavgasından çıkıp tencere dibin kara senin ki benden kara anlayışından kurtulup; nitelikli kaliteli, siyaseti ülkesi için, siyaseti çocukları için, yarınları için daha onurlu yaşayabilmek için, daha insanca bir hayat kurmak için yapanlardan yana kullanmalıyız. Biz bu düşünce ile bu yaklaşım ile Türkiye’yi bu hale getiren tüm anlayışla, tüm zihniyetle hesaplaşmak için yerel seçimleri bir fırsata çevirmemiz gerektiği kanaatindeyiz. Daha önce aldığımız ve kamuoyu ile paylaştığımız karar doğrultusunda bağımsız adayları desteklemeye bağımsız adaylar çıkarmaya, kendisi bağımsız aday olarak yola çıkmış risk almış sorumluluk üstlenmiş şehirini ülkesini sevdiği için taşın altına elini koyma cesareti göstermiş bağımsız adaylara destek vermeye devam edeceğiz,” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | sinirli3
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ayhan Bilgen’den, İpekyolu Belediye Başkan Adayına destek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir