Best Van’dan ‘Meme Kanseri Farkındalığı’ için pembe otobüs

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Best Van, 12 Ekim’de ‘Meme Kanseri Farkındalığı’ amacıyla bir aracına pembe rengini giydirdi. Best Van Genel Müdürü İrem Bayram, farkındalık yaratmak amacıyla her yıl bu tarzda çalışmalarının olacağının altını çizdi.

Best Van Turizm, Meme Kanseri ile Erken Tanı Farkındalığı’na dikkat çekmek amacıyla 12 Ekim’de filosuna yeni eklediği Mercedes-Benz Travego aracına pembe renklerini giydirdi. ‘Erken teşhis hayat kurtarır’ yazılaması yapılan araç yılsonuna kadar yollara koyulacak. Best Van yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü İrem Bayram, meme kanseri farkındalığı yaratmak amacıyla her yıl buna benzer araçların giydirileceğini söyledi.

Best Van’dan ‘Meme Kanseri Farkındalığı’ için pembe otobüs - pembe giydirilen arac 3
Best Van’dan ‘Meme Kanseri Farkındalığı’ için pembe otobüs - pembe giydirilen arac 1

‘Meme kanserini hatırlatmak için sürekli çabalayacağız’

Araçlarının giydirilmesini önemsediklerini söyleyen Bayram, “Ekim ayı meme kanseri farkındalığı için bir aracımızı pembe renklerle tasarladık. Bir ay boyunca tüm personellerimiz dahi pembe kurdele taktık. Araçlarda meme kanseri farkındalıkla erken teşhisle ilgili anonslar yaptık. Aracımız hala pembe. Yılsonuna kadar da o şekilde devam edecek. Bundan sonra da Best Van’ın geleneği olarak her yıl meme kanserine farkındalık amacıyla bir şeyler yapacağız” dedi.

Best Van’dan ‘Meme Kanseri Farkındalığı’ için pembe otobüs - irem bayram 1
Best Van’dan ‘Meme Kanseri Farkındalığı’ için pembe otobüs - pembe giydirilen arac 2

Haber-Video-Montaj: Şehriban Abi

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Best Van’dan ‘Meme Kanseri Farkındalığı’ için pembe otobüs

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Avatar
    9 Ekim 2023, 12:15

    […] Tabip Odası Başkanı Ahmet Koç, meme kanserinin yayılım hızına dikkat çekerek, meme kanserinin dünyada kadınlarda en sık görülen kanser […]

    Cevapla
  2. Avatar
    10 Ekim 2023, 00:10

    […] Tabip Odası Başkanı Ahmet Koç, meme kanserinin yayılım hızına dikkat çekerek, meme kanserinin dünyada kadınlarda en sık görülen kanser […]

    Cevapla