Bursaspor’a açık çağrı: Amedspor’dan özür dile borcunu kapatayım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş insanı Sabır Toktaş, borcundan dolayı lisans alamadığı için hiçbir ligde mücadele edemeyecek olan Bursaspor’u Amedspor’dan özür dilemeye davet etti!

Bursaspor, aralarında teknik direktör ve futbolcuların bonservis ücretlerinin de bulunduğu borçları nedeniyle lisans alamadığını açıkladı.

Yeşil beyazlı kulüp lisans alamadığı için hiçbir ligde mücadele edemeyecek. İş insanı Sabır Toktaş, bununla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden Bursaspor’u özür dilemeye davet etti.

Toktaş, “Bursaspor’a Açık Çağrımdır.. Basın ve Kamuoyu Karşısında Amedspor’dan Özür Dilesin, Barbar ve Faşist Zihniyete Sahip Olan Taraftarını Kınasın. Amedspor Maçında Beyaz Toros ve Yeşil’in Posterini Açan Taraftarlarına Stada Sokma Yasağı Getirsin, Lige Devam Etsinler Diye 57 Milyon TL lik Borcunu Tek Seferde Ödeyeceğim.” dedi.

Ne olmuştu?

Bursaspor, 5 Mart’ta Bursa’da Amedspor ile oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 9 maç seyircisiz oynama ve 326 bin TL para cezasına çarptırılmıştı. PFDK’nın ilk açıklamasında, saha olayları ve talimatlara aykırı eylemlerden dolayı 8 maç, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı da 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

Ancak daha sonraki gelişmelerde ortaya çıkan durum, Bursaspor’un 57 milyon TL’lik borç nedeniyle lisans alamadığını gösteriyor. Bu durum, yeşil-beyazlı takımın bu sezon hiçbir ligde oynayamayacağı anlamına geliyor. Borç yükü nedeniyle kulüp, profesyonel futbol müsabakalarına katılmak için gerekli olan lisansı alamadı. Bu da Bursaspor’un Süper Lig veya diğer liglerde mücadele edemeyeceği anlamına geliyor.

Serhat News

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursaspor’a açık çağrı: Amedspor’dan özür dile borcunu kapatayım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    18 Eylül 2023, 10:13

    […] 10:12 Bursaspor’a açık çağrı: Amedspor’dan özür dile borcunu kapatayım […]

    Cevapla