Çocuğunu istismar eden Kuran’a Hizmet Vakfı sorumlusunun dosyası kapatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 yaşındaki kızını istismar eden Kuran’a Hizmet Vakfı sorumlusu Ayhan Şengüler’in dosyası kapatıldı.

4 yaşındaki kızını istismar eden Kuran’a Hizmet Vakfı sorumlusu Ayhan Şengüler’in dosyası kapatıldı. Anne H.Ş., itirazında boşanma aşamasında olduğunu belirterek, “Bana vakıfta tecavüz eden Şengüler ile zorla evlendirildim” dedi.

‘Vakıfta tecavüz etti’

Anne H.Ş., itirazında şunları ifade etti: “Kuran’a Hizmet Vakfı’nın Ümraniye Ihlamurkuyu’daki adresinde bana tecavüz etti ve ailemin zoruyla evlenmek zorunda bırakıldım. Evlendikten sonra ben ve çocuğum sürekli psikolojik ve fiziksel şiddete maruz bırakıldık. Sürekli ‘Sana yaptıklarımı birine anlatırsan aynısını kızına da yaparım’ diye tehdit ediyordu.”

‘Babasının vücuduna dokunduğunu söyledi’

Kızının bir süre önce babasının vücuduna dokunduğunu kendisine söylediğini ifade eden Anne H.Ş, “Ben ihtimal vermemiştim. Kızıma cinsel istismarda bulunan Ayhan Şengüler’den davacı ve şikâyetçiyim” dedi. Savcılık talimatı ile devlet hastanesine yönlendirilen H.Ş., hakkında hazırlanan raporda, “D.Ş., babasının kendisini dövdüğünü söyledi. Babasının kıyafetlerini çıkartarak özel bölgelerine dokunduğunu, canının acıdığını, babasına ‘bırak’ demesine rağmen babasının bırakmadığını anlattı” ifadeleri ile çocuğun istismara ve şiddete maruz kaldığı belirtildi.

‘Tutuklanmayan Şengüler’e kovuşturmaya yer yok kararı’

Ayhan Şengüler, hastane raporuna ve kuvvetli delillere rağmen şaşırtıcı bir şekilde hiç tutuklanmadı. Ardından kamera kaydı ve görgü tanığı bulunmadığı, Şengüler’in suçlamaları kabul etmediği gibi gerekçelerle “yeterli delil olmadığı” öne sürülerek kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

‘Başka çocuklar da var’

İtirazda bulunan H.Ş., “Ayhan Şengüler sadece kızıma değil bana da defalarca nitelikli cinsel saldırıda bulunmuştur. Ben bu sebeple evlendirilmek zorunda bırakıldım. Evliliğimiz boyunca nitelikli cinsel saldırı, kasten öldürmeye teşebbüs, intihara azmettirme ve eziyet etme suçlarını tarafıma karşı işlemeye devam etti. Evliliğimiz sırasında başka bir 15 yaşında çocukla birliktelik yaşamış, bu çocuğun da fotoğrafı ve telefon numarası elimde mevcuttur” dedi.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çocuğunu istismar eden Kuran’a Hizmet Vakfı sorumlusunun dosyası kapatıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir