DEM Parti’den Van Newroz’una katılım çağrısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Kalesi eteklerinde 17 Mart’ta kutlanacak olan Newroz bayramı için çağrı yapan DEM Parti Eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, katılım çağrısında bulundu.

 

Van’da 17 Mart’ta tarihinde gerçekleştirilecek olan Newroz kutlamaları için yapılan hazırlıklar sürüyor. Tertip Komitesi, Newroz’un Van Kalesi eteklerinde kutlayacağını belirtirken DEM Parti Van İl Örgütü, Belediye Eşbaşkan adaylarıyla birlikte kentin farklı noktalarında Newroz çağrısı yaptı. Van Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sağyiğit, Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Neslihan Şedal ve beraberindeki partililer kentin en işlek noktalarında broşür dağıtarak yurttaşları Newroz’a davet etti.

 

Şedal’dan gençlere kadınlara çağrı

 

 

Sağyiğit, Şedal kalabalık bir grupla Adalet Nöbetindeki Barış Annelerini ziyaret etti. Daha sonra Newroz için çağrı yapan Büyükşehir Eşbaşkan adayı Neslihan Şedal,, “Gençlerimiz, kadınlarımız demokratik bir yaşam için Newroz ateşini beraber yakalım” dedi.

 

Zeydan: Özgürlük ateşini birlikte yakalım

 

Büyükşehir Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan, Newroz çağrısında bulundu: Zeydan,  “Değerli halkımız dönem özgürlük dönemidir. Bu Newroz’da özgürlük ateşini birlikte yakacağız. Pazar günü Newroz kutlamasına tüm değerli halkımız davetlidir” dedi.

 

 

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti’den Van Newroz’una katılım çağrısı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir