Haberimiz ses getirdi: İpekyolu Belediyesi’nde yaşanan ‘yolsuzluğa’, Valilik’ten müdahale!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın İpekyolu Belediyesi’nde yaşanan yolsuzlukla ilgili yaptığımız haber ses getirdi. Haberimizin ardından Van Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Van’ın İpekyolu Belediyesi’nde haksız kazanç elde edildiği gerekçesiyle askıya alınan ve iki personelin geçici olarak açığa alındığı ihalede yolsuzluk yapıldığı yaptığımız haberle ortaya çıkmıştı. 20 milyona ihalesi verilen iş, iptal edilerek yeniden 67 milyona ihale edilmişti. Kayyım değişimine denk getirilen ihalede, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve giden kayyımın imzasıyla kamu 47 milyon TL zarara uğratılmıştı.

Haberimizin yayınlanmasının ardından Van Valiliği ihale ile ilgili evraklar ve ihale komisyonunda yer alanların ifadelerini almaya başladı.

Van Valisi Ozan Balcı’nın talimatıyla bazı belediye personelleri Valiliğe giderek konuyla ilgili ifade verdi.

Serhat News

Van İpekyolu Belediyesinde ‘rant oyunu’: 50 milyon kamu zararı

 

Tepki Ver | mutlu3
3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Haberimiz ses getirdi: İpekyolu Belediyesi’nde yaşanan ‘yolsuzluğa’, Valilik’ten müdahale!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Avatar

    BU DAHA BUZ DAĞININ GÖRÜNEN TARAFI BİRDE GÖRÜNMEYEN TARAFI VAR

  2. Avatar

    İpekyolu belediyesi haksızlıkları bitmiyor 115 geçici işçiden 24 işçi daimi yaptı peki geriye kalan 91 işçinin günahı nedir .

    Cevapla
  3. Avatar

    Valla yolsuzluk var Allah fırsat vermesin. Vanın çok sorunu var hiç ilerleme yok ama bir sürü masraf vanın diğer bir sorunu irana giden kapularda millete zulm ediliyor ellerinden malı alınıyor saatlerce orada bekltıliyor bunu sayın yetkililer e iketin haber yapın Allah razı olsun

    Cevapla
  4. Avatar
    13 Kasım 2023, 15:30

    […] İpekyolu Belediyesi kayyımları değişiyor, usulsüzlük ve yolsuzluklar değişmiyor.  Daha önce haberleştirdiğimiz üzere; projesi olmayan, açık ihaleye çıkılması gerekirken yandaş ve paydaş firmalara parçalanarak doğrudan teminlerle verilen işlerin sonu gelmiyor. […]

    Cevapla