Muş’ta yapılan spor kompleksi tamamlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muş’ta inşa edilen spor kompleksinde geleceğin sporcuları yetişecek.

Muş’un Hasköy ilçesinde yapımı tamamlanan tam donanımlı spor kompleksinde geleceğin sporcuları yetiştirilecek. Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, gazetecilere, Bakanlıklarının desteğiyle il merkezi başta olmak üzere bütün ilçelerde spor tesisleri, statlar, gençlik merkezleri ve yüzme havuzları yaparak gençlerin hizmetine sunduklarını söyledi.

Muş’ta yapılan spor kompleksi tamamlandı - AA 20231205 33106694 33106690 MUSTA INSA EDILEN SPOR KOMPLEKSINDE GELECEGIN SPORCULARI YETISECEK

Hasköy ilçesine yapılan spor salonu ve gençlik merkezinin tefrişatlarının tamamlandığını anlatan Taşdemir, şöyle konuştu:

Muş’ta yapılan spor kompleksi tamamlandı - AA 20231205 33106694 33106686 MUSTA INSA EDILEN SPOR KOMPLEKSINDE GELECEGIN SPORCULARI YETISECEK

“Buraya personel görevlendirmelerini de yaptık. İlçemizde nizami ölçülerde yapılan sentetik sahamız sporun alt yapısına hizmet etmektedir. Birçok amatör spor kulübümüz de buradan istifade etmektedir. Spor salonumuz da voleybol, basketbol, badminton, güreş, tekvando, karate, boks gibi birçok branşa ev sahipliği yapmaktadır. Burada yetiştirilecek milli sporcular, ilimizin ve ülkemizin sporuna katkı sunmaktadır.”

Muş’ta yapılan spor kompleksi tamamlandı - AA 20231205 33106694 33106685 MUSTA INSA EDILEN SPOR KOMPLEKSINDE GELECEGIN SPORCULARI YETISECEK

Taşdemir, gençlik merkezinde açtıkları bağlama, gitar, resim, ebru, ahşap boyama, oymacılık gibi birçok kursta gençlere yönelik etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Voleybol antrenörü Aynur Bahşi ise, “Devletimizin sağladığı spor salonunda faaliyetlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Çok sayıda öğrencimiz var. Onlrar da çok mutlu ve spora ara vermeden devam edebiliyorlar. Bu imkanı sağlayan devletimize teşekkür ediyorum. Buranın açılmasıyla haftanın 5 günü etkinliklerimizi yaparak öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz” diye konuştu. (AA)

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muş’ta yapılan spor kompleksi tamamlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir