TPAO 35 bin TL maaşla Van’da işçi alımı yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel müdürlüğü en az 35 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Van ve Türkiye’nin her ilinden başvurular başladı.

Türkiye’nin enerji bağımsızlığına giden yolda arama ve üretim faaliyetlerini sürdüren TPAO, personel alımına çıktı. Van ve Türkiye’nin tüm illerinden başvuruların kabul edileceği personel alımına ilişkin başvurular başladı. İşte 35 bin lira maaşla iş sahibi olmanın şartları ve kontenjanlar açıklandı…

TPAO’dan yapılan duyuruda, “Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir. TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacın karşılanması için TPAO Merkez Teşkilatına toplam 49 (MYO mezunu) personel alımı yapılacaktır” denildi.

Alımlarda uygulanacak usul ve esaslar

  1. Personel alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar

  2. Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca gerçekleştirilecektir.

Başvuru tarihi ve yeri

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden 13 – 17 Kasım tarihleri arasında 5 gün süreyle yapılabilecek.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TPAO 35 bin TL maaşla Van’da işçi alımı yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir