Türk Kızılay Van’da depremde gönüllü yer alanlara plaket verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılay Van Edremit Şubesi, Depremde Yardımsever Gönüllülere Teşekkür Belgeleri ve Ödüllerini sundu.

Van Edremit Kızılay Şubesi, deprem zamanında gösterdikleri büyük destek ve fedakarlık için gönüllülere anlamlı bir teşekkür etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte, Van Edremit Kaymakamlığı tarafından Kızılay Şubesi’ne verilen teşekkür belgeleri ve Türk Kızılay Van Edremit Eski Kadın Teşkilatı Başkanı Esranur Düzen’e çiçek ve plaket sunuldu.

Depremin yıkıcı etkilerine karşı hızlı ve etkili müdahalede bulunan, yardım dağıtımında özveriyle çalışan ve toplumun ihtiyaçlarına cevap veren gönüllüler, Van Edremit Kızılay Şubesi’nin çalışmalarına önemli katkılarda bulunmuştu. Bu anlamlı etkinlik, gönüllülere Van Edremit Kaymakamlığı tarafından verilen teşekkür belgelerini dağıtmak ve bu örnek dayanışma ruhunu takdir etmek amacıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik, saat 11.00’de Van Edremit Kızılay Şubesi’nin merkezinde düzenlendi. Şube başkanı Rahmi Başak ve yönetim kurulu üyesi Muammer Takis, etkinliğe katılarak gönüllülere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Şube Başkanı Rahmi Başak konuşmasında şunları dile getirdi: “Bugün burada sizlerle olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum. Deprem zamanında sergilediğiniz özveri, dayanışma ve yardımseverlikle Van Edremit Kızılay Şubesi olarak gerçekten büyük bir aileyiz. Sizler, topluluğumuza umut oldunuz, zor zamanlarda yanımızda oldunuz ve bu teşekkür belgesi sadece bir kağıt parçası değil, kalbimizin en derinlerinden gelen minnettarlığımızın bir ifadesi.”

Türk Kızılay Van Edremit Eski Kadın Teşkilatı Başkanı Esranur Düzen, etkinlikte yaptığı önemli çalışmalar için de çiçek ve plaket ile onurlandırıldı.

Etkinlikte plaketi, Van Edremit Kızılay Şubesi’nin şube başkanı Rahmi Başak tarafından Esranur Düzen’e takdim edildi.

Türk Kızılay Van’da depremde gönüllü yer alanlara plaket verdi - WhatsApp Image 2023 08 12 at 16.14.26

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türk Kızılay Van’da depremde gönüllü yer alanlara plaket verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir