Van AKP’de temayül krizi: Türkmenoğlu gönderdiği listeden çıkamadı  

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van AKP’de temayül krizi sürüyor. Milletvekilli adayı olan Kayhan Türkmenoğlu, teşkilatına gönderdiği ve kendisini listenin başına yazdığı temayül yoklamasında üçüncü sırada çıktı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere kısa bir süre kala adaylık tartışmaları da sürüyor.  Van’da AKP’nin liste başı tartışmaları devam ederken, genel merkezin bakan göndereceği tartışmaları ile ‘liste başı’ ısrarını sürdüren Kayhan Türkmenoğlu gerginliği sürüyor.

Van AKP’de temayül krizi: Türkmenoğlu gönderdiği listeden çıkamadı   - WhatsApp Image 2023 03 30 at 10.32.43

Son olarak Van’da bir okulda yapılan elektronik temayül yoklamasında ise ilginç detaylar ortaya çıktı. İddialara göre  milletvekilliği için il başkanlığından istifa eden Kayhan Türkmenoğlu, il ve ilçe örgütlerine listenin başına kendi ismini yazarak, listeyi oy kullanacak kişilere gönderdi. Söz konusu liste şöyle:

1-Kayhan Türkmenoğlu

2-Muhammet Çalağan

3-Nizamettin Ağar

4- Zübeyt Hakan Perihanoğlu

5- Veysi Dayan

6- Çağatay Akyol

7- Yeliz Çelik

8-Cevdet Yıldız

Kendi listesinden üçüncü sırada çıktı

Türkmenoğlu, kendisinin oluşturduğu ve  yönetimlere gönderdiği listeden ancak üçüncü sırada çıkabildi. Listeyi sosyal medya hesaplarında paylaşan bazı eski ve yeni yöneticiler, “Başkanım teşkilatlara bu listeyi gönderip bu listeye oy verin demesine rağmen listede 3’üncü oldu. O şahıs kendi kurduğu teşkilat tarafından da sevilmiyor. Biliyorum hiç kimse sevmiyor bu adamı” yorumlarını yaptı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van AKP’de temayül krizi: Türkmenoğlu gönderdiği listeden çıkamadı  

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir