Van ve ilçelerinde operasyon: 11 gözaltı, 2 tutuklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’ın Edremit, Özalp, Bahçesaray ve Erciş ilçelerinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 11 kişi gözaltına alınırken 2 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Van’ın Başkale ve Çatak ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından icra edilen çalışmalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken, “propaganda” yapma suçundan gözaltına alın 11 kişiden 2’si tutuklandı.

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 27 Ekim-17 Kasım 2023 tarihleri arasında; Başkale ve Çatak ilçelerinde icra edilen operasyon ve arazi aramasında 1 adet Kalaşnikof, 1 adet makinalı tüfek, 2 adet keskin nişancı tüfeği, 6 mayın, 5 el bombası, bin 514 çeşitli mühimmat, 14 şarjör, 1 havan mermisi, 16 roket mermisi, 15 kilogram amonyum nitrat, 34 adet mutfak tüpü ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

4 ilçede operasyon

Operasyon faaliyetlerinin deşifre edilmesi çerçevesinde Edremit, Özalp, Bahçesaray ve Erciş ilçelerinde gözaltına alınan toplam 6 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca, 5 kişi hakkında da adli işlem yapıldı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van ve ilçelerinde operasyon: 11 gözaltı, 2 tutuklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir