Van YYÜ’de torpilin böylesi görülmedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van YYÜ’de Güvenlik Müdürlüğü makam şoförüne emanet edildi. Makam şoförü güvenlik müdürü olarak atandı

Son iki dönemdir, torpille elaman alımı ve haksız atama iddialarıyla gündeme gelen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde, en hassas birimlerden olan ‘Güvenlik Müdürlüğüne’ Rektör Yardımcısı Murat Kayrı’nın makam şoförü ve sekreteri D.S’nin atanması Van YYÜ’de en çok konuşulan konu oldu.

Yaklaşık 10 yıldır gayet başarılı bir şekilde güvenlik birimini yöneten Güvenlik Şube Müdürü Nuray Haytabaş’ın görevden alınarak makam şoförünün atandığı Van YYÜ Güvenlik biriminde 10-17 yıldır yöneticilik yapan, Türkiye’de güvenlik alanında yüksek lisanslı kadrolu güvenlik şefi olmasına rağmen bir makam şoförünün güvenlik şube müdürlüğüne atanması ‘tuz kokmuştur’ eleştirilerine neden oldu.

Daha önce rektöründe bağlı bulunduğu ‘Şevi Aşiretine’ mensup birçok kişinin VAN YYÜ’ye ataması yapılarak kadrosunun yükseltildiği iddiaları gündeme getirilmiş, haksızlıkların durdurulması yönünde çağrı yapılmıştı. (Van Radikal)

Serhat News

Tepki Ver | _a_rm_6
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
6
_a_rm_
Şaşırmış
Van YYÜ’de torpilin böylesi görülmedi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    29 Eylül 2023, 12:45

    […] Usulsüz atamalar ve yakın akraba çevresini üniversiteye doldurulduğu iddiaların odağındaki Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde yapılan usulsüzlükler Sayıştay’ın 2022 raporlarına yansırken, personel yakını öğrencilere özel eğitim indirimi yapıldığı ortaya çıktı. […]

    Cevapla