Hakkari’de bir çocuk ‘çikolata çaldığı’ iddiasıyla depoya kilitlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari merkezde bir zincir market çalışanlarının “çikolata çaldığı” gerekçesiyle bir çocuğu depoya kapatarak babasını çağırdığı iddia edildi. 

Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Muharrem Tekin, “bir çocuğun bir çikolata yüzünden market deposuna kilitlendiği” iddiasında bulundu. Söz konusu fotoğrafın çocuğun babası tarafından çekilerek kentteki sivil toplum kuruluşlarıyla paylaştığı kaydedildi. 

Duruma tepki gösteren Tekin, çocuğun depodaki halini ve masanın üstünde çaldığı iddia edilen 2 adet çikolatanın göründüğü fotoğrafı paylaştı.

‘Milyon dolarlarınızı o çocuğun tek bir tırnağına kurban ederiz’

Tekin sosyal medya hesabından konuya ilişkin şu paylaşımı yaptı:

“Hakkari’de 3 harfli zincir marketlerden biri bu çocuğu bir çikolata için 2 saat boyunca depoya kapatmış. Sonra babasına haber veriyorlar. Babası markete gelince çocuğunun depoya kapatıldığını görüyor.

Sizin o milyon dolarlarınızı o çocuğun tek bir tırnağına kurban ederiz. Bu zincir marketin yetkilileri babadan ve bu çocuktan özür dileyip, yaptıkları bu utanç davranışın farkına varmazlarsa, ismini açıklar, oradan alışveriş yapılmaması yönünde protesto kampanyaları başlatacağız.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hakkari’de bir çocuk ‘çikolata çaldığı’ iddiasıyla depoya kilitlendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir