Haluk Levent yapacağı açıklama için saat verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaptığı yardımlarla hedef gösterilen Ahbap‘ın kurucusu Haluk Levent dün yaptığı paylaşımda, “Yarın akşam 22.00’de önemli bir açıklama yapacağım” duyurusunu yaptı.

Maraş merkezli depremler sonrasında yaptığı yardımlarla gündeme gelen Anadolu Halk ve Barış Platformu’nun (AHBAP) kurucusu sanatçı Haluk Levent, bugün açıklama yapacağını duyurdu. Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yarın akşam 22.00’de önemli bir açıklama yapacağım” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent yapacağı açıklama için saat verdi - haluk levent

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve iktidar çevreleri son zamanlarda söylemlerinde Haluk Levent’i hedef almıştı. Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada, “Devletin ve hükümetin hakkını teslim etmek lazımdır. Devletin yapamadığı ne vardır da ahbapcılar, babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Devleti acz içinde gösterircesine sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır? Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur” demişti.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Haluk Levent yapacağı açıklama için saat verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir