Hamas’a destek verdiği iddia edilen İsrailli oyuncu gözaltına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrailli Arap oyuncu Maisa Abd Elhadi, sosyal medya paylaşımlarında ‘Hamas‘a destek verdiği’ gerekçesiyle gözaltına alındı.

Polisin açıklamasında, ‘terörizme teşvik ve desteğe karşı mücadelenin her zaman devam edeceği’ ifade edilirken, İsrail basını, polisin Nasıra Mahkemesi’ne başvurarak oyuncunun gözaltı süresini uzatma talebinde bulunacağını yazdı.

Maisa Abd Elhadi Elhadi, söz konusu sosyal medya paylaşımlarından birinde Hamas tarafından rehin alınan 85 yaşındaki Yaffa Adar’ın görüntülerini kahkaha emojisi ile paylaşmış, bir diğer gönderisinde ise Hamas güçlerinin İsrail’in güvenlik bariyerini aştığı görüntülere, “Hadi gidelim; Berlin tarzı” notunu eklemişti. İsrail basını, bunun 1989 yılında Berlin Duvarı’nın yıkılmasına bir atıf olduğu değerlendirmesinde bulundu.

“Metim LeRega” televizyon dizisinde birlikte oynadığı Ofer Shechter, sosyal medyada Elhadi’nin mesajlarını eleştirerek, “Senden utanıyorum. Kendinden utanmalısın. Nasıra’da yaşıyorsun, TV şovlarımızda ve filmlerimizde oynuyorsun ve sonra bizi sırtımızdan bıçaklıyorsun” diye yazdı.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hamas’a destek verdiği iddia edilen İsrailli oyuncu gözaltına alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    30 Ekim 2023, 13:14

    […] Almanya vatandaşı Shani Louk’un kardeşi, “Kız kardeşimin ölümünü üzülerek duyuruyoruz” açıklamasında bulundu. 22 yaşındaki Louk’un ölümüne ilişkin detay paylaşılmadı. […]

    Cevapla