HÜDA PAR’ın yeni hedefi festivaller ve konserler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van HÜDA-PAR İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, belediyelerin düzenlediği konser ve festivalleri hedef aldı.

Belediyelerin halkın parasını konser ve etkinliklere harcadıklarını savunan Tasan, kamunun parasıyla dul kadınlara yardım edilmesi gerektiğini söyledi.

Festivalleri ahlaki çöküntü olarak değerlendiren Tasan, “Belediyeler festivaller ve konserler düzenliyorlar. Halkın parasını israf boyutunda festival ve konserlerde harcıyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “dindar nesil yetiştireceğiz” demişti ama bu sözü hiçbirimiz unutmadık. Maalesef buna rağmen belediyelerin gençleri dinden ve ahlaktan uzaklaştırabilecek her türlü etkinlik ve festivalleri ne için düzenlediklerini biz hala çözmüş değiliz” dedi.

Belediyelerin konser ve festivallere harcadığı paranın dul kadınlara verilmesi gerektiğini savunan Tasan, “Diyelim ki; para fazla kaldı buraya harcansın biz harcanmasın demiyoruz. Yüzlerce dul kadın var, konsere, festivale harcayacaklarına onlara versinler. Van turizm kenti diyorlar turistik neresi var? Bu festivallerle ahlaki çöküntüden kaybettiğin gençleri milyon dolar harcasan kurtaramazsın” diye konuştu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
HÜDA PAR’ın yeni hedefi festivaller ve konserler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir