Kentin yeni istihdam kapısı: Lokçi Van’da şube açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’da uzun zamandır çalışma yürüten Lokçi Lokum Atölyesi Açılışını gerçekleştirdi. Atölye üretimin yanında atölye çalışmalarıyla, meslek edindirme faaliyetlerini de sürdürecek.

Ekonomi krizin derinde yaşadığı Van’da zorluklara rağmen küçükte olsa iş yerleri açılışları da sürüyor. Kentte uzun süredir hazırlıklarını sürdüren Lokçi Lokum atölyesi açıldı. Daha önce Irak, İran gibi ülkelerde üterim atölyelerini açan Lokçi, son olarak Van şubesi hizmete açıldı. Açılışa Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’in de katıldığı açılışa yurttaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Günlük lokum üretimin yapıldığı tesis bölge açısında da bir ilk oldu.

45 yıllık tecrübe

Açılışta konuşan işletme sahibi Cem Özdemir, 45 yıllık bir tecrübe ile kente geldiklerini belirterek, önemli bir istihdama katkı sağlayacaklarını dile getirdi. Özdemir: “Biz yıların tecrübesiyle İran, Irak başta olmak üzere Ortadoğu da hizmet üretmekteyiz. Son olarak İran’da açtığımız fabrika ile 50 kişiye iş imkanı sağladık. Bu günde Van’da açılış yapıyoruz. Burada yaptığımız üretimin yanı sıra meslek edindirme faaliyetlerini de sürdüreceğiz” dedi. ,

Serhat News

(sg)

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kentin yeni istihdam kapısı: Lokçi Van’da şube açtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir