Muş’ta gençlerin evinde bulunan dinleme cihazına tepki: Boyun eğmeyeceğiz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşil Sol Parti Gençlik Meclisi üyesi Maruf Çelikel’in evinde Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait kayıt cihazının bulunmasını protesto eden gençler, özel savaş politikalarına boyun eğmeyeceklerinin mesajını verdi.

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Gençlik Meclisi Üyesi Maruf Çelikel’in evinde Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait kayıt cihazının bulunması Muş’ta yapılan basın açıklaması ile kınandı. Kobanê Meydanı’nda bir araya gelen Yeşil Sol Parti Gençlik Meclisi üyelerine DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz ve partililer de destek verdi. Açıklamayı yapan Ardıl Toktaş, gençlerin bu kirli özel savaş oyunlarına boyun eğmeyeceğini söyledi.

‘Şiddet eve kadar yayıldı’

AKP-MHP iktidarının sokaktaki şiddeti artık evlere kadar yaydığını ifade eden Toktaş, “Bu baskı ve korkutma yöntemleriyle sonuç alamayacaklar. Biz tüm baskı politikalarına karşı mücadele etmeye devam edeceğiz. Aksine daha çok mücadele ederek bu iktidardan hesap soracağız. Tüm kamuoyunu bu kirli politikalara karşı mücadele etmeye çağırıyoruz. Yeşil Sol Parti Gençlik Meclisi olarak tarihimizden aldığımız bu mücadele geleneğimizle bu tür oyunlara gelmeyeceğimizi belirtiyoruz. Sokakta darp ederek, ajanlık dayatılarak boyun eğdirilmeye çalışan gençlik, asla onlara boyun eğmeyecek. Gençliğin özgürlük ve demokrasi mücadelesinden kimse alıkoyamaz. Halka her türlü zulmü yapmaktan geri durmayan AKP ve MHP bu halka hesap verecek. Özel savaşı derinleştiren bu faşist sisteme geçit vermeyeceğiz. Tüm kurumları bu saldırılara karşı dayanışmaya ve mücadele etmeye çağırıyoruz. Suç duyurusunda bulunacağımızı buradan belirtiyoruz” dedi.

Açıklamanın ardından gençler “Baskılar bizi yıldıramaz” sloganları atarak, Yeşil Sol Parti binasına kadar yürüdü.

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Muş’ta gençlerin evinde bulunan dinleme cihazına tepki: Boyun eğmeyeceğiz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir