Van’ın 4 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yoğun kar yağışı nedeniyle Van’ın 4 ilçesinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Van’da olumsuz hava koşulları nedeniyle birkaç ilçede eğitime ara verilme kararı alındı.  Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Van Muradiye Belediyesi, Çaldıran Belediyesi, Özalp Belediyesi ve Erciş Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süre ile ara verildiğini duyurdu.

Tüm ilk ve orta dereceli okullar

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan resmi açıklamada şunlar kaydedildi:

“Çaldıran ilçemiz genelinde yoğun kar yağışı ve hava muhalefeti nedeniyle tüm İlk ve Orta dereceli okullar, Halk Eğitim Merkezi ile Rehabilitasyon Merkezleri 25/12/2023 tarihinde 1 gün süreyle tatil edilmiştir.”

Van Muradiye Belediyesi’nin yaptığı açıklamada ise;

“İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanma olayları nedeniyle; 25 Aralık 2023 Pazartesi günü taşımalı eğitim kapsamındaki tüm okullarımızda eğitim-öğretime 1️ gün süre ile ara verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Van Özalp Belediyesi’nin yaptığı açıklama;

İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelen buzlanma olayları nedeniyle; 25 Aralık 2023 Pazartesi günü taşımalı eğitim kapsamındaki okullarımızda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.

Sadece taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda!

Erciş Belediyesi’nin yaptığı açıklama ise şöyle:

“Erciş ilçemizde kar yağışı, yoğun tipi ve olumsuz hava koşullrı bnedeniyle 25 Aralık 2023 Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim kapsamındaki okullarımızda eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir.”

Serhat News

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’ın 4 ilçesinde eğitime bir gün ara verildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir